ZalogujRejestracjaSzukajZaloguj się, by sprawdzić wiadomościGrupyStatystyki

Poprzedni temat «» Następny temat
Specjalna trumna
Autor Wiadomość
zainteresowany

Wysłany: 2007-04-19, 00:25   Specjalna trumna

Witam
Wiecie może gdzie można zamówić trumne o specjalnych kształtach. Wiem że za granica coś takiego jest już możliwe ale nie słyszałem by w Polsce była firma zajmująca się czymś takim. Może ktoś ma jakies namiary?

jaco

Wysłany: 2007-04-23, 22:35   

W polsce to chyba żadna firma nie robi czegoś takiego. Jedynym rozwiązaniem jest Anglia - tam mają firmy które się w tym specjalizują ale jest to dość kosztowne

kuba

Wysłany: 2007-05-01, 17:31   

w kazdym zakładzie pogrzebowym masz mozliwosc poprosic o trumne na zamówienie chociaz napewno data pogrzebu sie przesunie poniewaz nikt od reki nie wykona takiej trumny i napewno koszty takiego pogrzebu sie zwieksza.

grafo

Wysłany: 2007-05-02, 01:04   

Naprawdę ? Aż dziwne że żadna firma nie reklamuje tego rodzaju usług. Przecież część osób napewno zdecydowałaby się na jakiś ekstrawagancki kształt nawet za dodatkową opłatą.

pogbo

Wysłany: 2007-07-16, 11:14   

No właśnie. Na żadnej stronie zakaładu pogrzebowego nie mogę znaleźć takich usług. Dlaczego? Czyżby to było aż tak trudne do wykonania albo sprowadzenia?

forumista

Wysłany: 2007-07-17, 22:51   

Po prostu nikomu się nie chce zadbać o klienta :( Na zachodzie jest to już stanadardem ale w Polsce jest jeszcze za mała konkurencja. A może nasze zakłady pogrzebowe jeszcze "nie dorosły" do takich usług?

necropol

Wysłany: 2008-04-30, 20:51   

Witam! Chciałem zdementować pogłoski że, w Polsce nie dba sie o Klienta. Istnieje możliwość wyprodukowania trumny na specjalne zamówienie lecz niewiele osób się na decyduje na jej zakup, gdyż jest to kosztowne. Jeśli jednak znajdzie się chętny to radzę udać się bezpośrednio do producenta bądź dystrybutora, sam też służę pomocą.

minos11

Wysłany: 2008-05-24, 09:25   

zgadzam się z knychem,jeżeli klient ma wymagania co do kształtu i rozmiaru trumny nie jest to technicznie niemożliwe,jedynym problemem jest czas wykonania myślę że około od 3 do 8 dni oczywiśie związane są z tym większe koszta gdyż są to zamówienia indywidualne, także służe pomocą

slobo26

Wysłany: 2008-06-02, 00:25   

witam i nech ktosz powie jakie są to kształty specjalne,bo od tego załeży czy to jest wykonalne i takie tam sprawy technyczne (czeszć minos)

Odpowiedz do tematu