admin, Witam
Jeżeli już tak milutko się pozdrawiamy, to pozdrawiam szczególnie ADMINA. Szkoda,że nie możemy wymienić poglądów w cztery oczy....... Byłaby to ciekawa dyskusja, tak myslę.
Pozdriowienia dla Pana bogatynianin i beny :) Znów jedna osoba pisząca pod dwoma nickami :)
Ludzie to że zarejestrujecie się od nowa to nie znaczy że nie da się tego wykryć :) Piszcie więc z jednego konta i nie ośmieszajcie się więcej...
Jako admin raczej powinienies sie znac na komputerach i w tym przydadku tez na sieciach komputerowych, bo z tym osmieszaniem to raczej walnoles sobie swojaka :), to ze jest jeden adres IP to nie znaczy ze to jedna osoba, po prostu nasza siec LAN ma jeden adres zewnetrzny i tyle ....
pozdrawiam
No miło by było się spotkać w cztery oczy ale niestety u mnei z czasem jest kiepsko. Zresztą nie zamierzam się wtrącać w tą politykę bo już mam złe wspomnienia po starej władzy.
Bardzo ciekawe Beny że dwóch sąsiadów z całej Polski trafiły na to same forum w tym samym czasie i napisały odpowiedź w tym samym temacie :) Jakie jest tego prawdopodobieństwo? :) Bez komentarza. Co do sieci to gdybyś nie wiedział - orientuję się o nich nawet niezłym poziomie. Jednak nie wierzę w aż taki przypadek.
A Beny... skoro tak dobrze znasz się na sieciach.... to chyba wiesz że rozdzielanie neostrady w Polsce jest NIELEGALNE :)
Bardzo ciekawe Beny że dwóch sąsiadów z całej Polski trafiły na to same forum w tym samym czasie i napisały odpowiedź w tym samym temacie :) Jakie jest tego prawdopodobieństwo? :) Bez komentarza.
jesli chodzi o siec LAN to jak sama nazwa wskazuje jest to siec lokalna to nie wiem o co chodzi z ta cała Polska hmmmm, sąsiedzi po lokalu to raczej bliżej aj :),
z drugiej strony to co znajomi nie mogą mieć tego samego zdanie w jednej kwesji, tak sie zdarzyło ze akurat mamy i co z tego powodu mam nie pisać co o tym myślę ??
Cytat:
A Beny... skoro tak dobrze znasz się na sieciach.... to chyba wiesz że rozdzielanie neostrady w Polsce jest NIELEGALNE :)
hmm ja sie orietuje a tu chyba braki u Ciebie , IP z którego napisałem należy do puli DSL a co za tym idzie rozdzielanie jest całkowicie legalnie
To i tyle w tej kwesji myślę ze tematu nie ma co drążyć gdyż akurat z tym nie trafiłeś.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2007-11-16, 22:46 ]
oczywiście pisze z rożnych miejsc także neo sie zdarza ale ogólnie pierwsze posty poszły z DSL :)
no z innej beczki jutro koncert finałowy sobota 17 od 11 do 17 w BOK-u na rzecz Emilka mam nadzieje ze ekipa z Memo tez sie zjawi i wspomoże ten szczytny cel bo chyba o pomoc tutaj chodzi a o nie nic innego
pozdrawiam
Mi też już się nie chce pisać.
Zasadnicza różnica pomiędzy łączem ADSL (Neostrada) a DSL jest taka że przy DSL jest stały adres IP a ty z takiego napewno nie piszesz. Dziwnym przypadkiem róznież druga osoba o której pisałem wcześniej też pisze z różnych IP ale dokładnie z tych samych co ty więc przestań tutaj pisać mi głupoty bo aż mi się nie chce czytać. Po prostu sam sobie zaprzeczasz. Więc z całym szacunkiem - piszesz tutaj bzdury. Może i zwykłym ludziom możesz wkręcać takie rzeczy ale ja się na to nie dam nabrać. Zbyt wiele czasu spędziłem kiedyś na administracji innego forum aby nie wiedzieć jak rozpoznać takie przekręty.
Moim błedem było wciągnięcie się w tą dyskusję. Dlatego JEST TO MÓJ OSTATNI POST NA TEN TEMAT zgodnie z zasadą która już nie raz mi się sprawdziła:
NIE KARMIC TROLA.
Ekipa Memo wsparła w/w akcję......i w miarę możliwości zawsze pomagamy tam, gdzie to jest potrzebne.
A tak nawiasem to czy, ktoś spotkał się z naciągaczami typu : "organizujemy pomoc na zakup mwiatraków dla szkoły nr... lub zakupu map dla przedszkola nr.... "
Moim zdaniem z TYMI to trzeba walczyć, bo chodzi im tylko o sprzedanie swoich produktów za zawyżone ceny i pod szyldem akcji pomocy przekazać je dla jakiejś instytucji. Wiem co mówię bo sam sprawdziłem jedną z takich "wolentariackich" firm. Dyrektorka jednego z bogatyńskich przedszkoli nawet nie wiedziała, że są jej jakieś mapy potrzebne i że ktoś szykuje jej akcję pomocy....
Koniec pisanie na ten temat bo nie ma sensu, nie wiem czemu sie tak upierasz - masz możliwość to sprawdź z jakiego IP poszły pierwsze posty (reszta już z neo, bo z innego miejsca) lub rejestracja i będziesz miał odpowiedz czy to ADSL i DSL i juz. Gdybym chciał pisać jako kilka osób to rejestrowałbym sie i pisał po restarcie neo żeby mieć inne IP - najprostsze rozwiązanie no i w dłuższych odstępach czasu . Nie drążył bym tego tematu ale nie lubię jak ktoś mi coś wmawia i tyle.
Co do akcji charytatywnej byłem na koncercie i było super, organizacja pierwsza klasa i zebrali naprawdę pokaźną sumkę 11 535zł i 75gr - jak na takie małe miasteczko to bardzo dużo.
Pozdrawiam i kończmy temat z tymi urojonymi osobami :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum